Se face cautarea...
18 februarie 2014
marți, februarie 18, 2014

Concert cu ALTERNOSFERA - cea mai buna trupa de rock alternativ din Romania

Vineri, 21 februarie 2014, trupa ALTERNOSFERA din Republica Moldova va sustine un concert-eveniment la Brasov, in Clubul ROCKSTADT. Recent, formatia a castigat titlul de Best Romanian Alternative Rock Band 2013, in pofida mai multor voci care reprosau ca Alternosfera nu este o trupa din Romania. Concursul a fost organizat de catre METALHEAD.ro, site-ul de rock Nr. 1 din Romania si s-a bazat pe votul publicului, motiv pentru care moldovenii de la ALTERNOSFERA au decis sa realizeze o serie de concerte pentru fanii din Romania.

"Da, suntem si vom ramane a fi o formatie din Republica Moldova, care canta si va continua sa cante in limba romana. Muzica, si in particular muzica Alternosferei nu are cetatenie sau nationalitate. Lasam la latitudinea fiecaruia sa decida daca voteaza in viitor cetatenia sau limba in care se canta". Marcel Bostan, Alternosfera

Alternosfera a lansat in martie 2013 albumul Epizodia, continuare a albumului Virgula, editat cu cateva luni inainte. Turneele de promovare ale celor doua albume s-au desfasurat in 14 orase din Romania si Republica Moldova, in fata a peste 50.000 de spectatori.

Pentru concertul de la Brasov, pretul unui bilet este de 25 de lei si se poate achizitiona in seara evenimentului. Clubul ROCKSTADT isi va deschide portile de la orele 19:00, iar concertul va incepe putin dupa orele 21:00.

Mai multe detalii despre eveniment puteti gasi aici: https://www.facebook.com/events/454169188042540

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!