Se face cautarea...
24 februarie 2014
luni, februarie 24, 2014

Concert caritabil pentru fetitele orfane de la Manastirea Marcus

Asociația Internațională a Femeilor Creștine, Liga Scriitorilor Filiala Brașov și Asociația Șcheii Brașovului vă invită la Concertul Caritabil intitulat ,,În numele iubirii”, marți 25 februarie, ora 17.00 la Cercul Militar Brasov.

FOTO: manastirea-marcus.com
Concertul cuprinde un program deosebit susținut de renumita artistă Maria Chișlean care va cânta romanțe si cântece rusești, alături de trupa de balet ,,Emidor” (formată din Emilia şi Dorin Mirea). Evenimentul va mai cuprinde un moment susținut de poeți din Liga Scriitorilor filiala Brașov, care vor recita poezii de dragoste. Spectacolul se va încheia cu un moment surpriză de muzică și poezie susținut de fetițele de la Mănăstirea Mărcuș.

Costul unui bilet este în valoare de 20 de lei. Biletele se găsesc la Mănăstirea Mărcuș telefon: 0754032252 (27 km N-V de Brașov), la Casa Armatei (Brașov, str. Lungă nr. 1A) sau la intrare marți 25 februarie 2014 începând cu ora 16.40 telefon: 0748338375.

Toate fondurile care se vor strânge prin vânzarea de bilete o să fie donate de organizatori casei de copii din cadrul Asociației de Binefacere Sfânta Iustina - Mănăstirea Mărcuș. Asociatia a fost infiintata in cadrul Sfintei Manastiri Marcus, din jud. Covasna, in scopul adapostirii fetitelor orfane sau abandonate de parintii lor in maternitate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!