Se face cautarea...
13 februarie 2014
joi, februarie 13, 2014

Cernica, Rauhanen si Dornic despre meciul extrem de important cu Miskolci


Corona Wolves urmeaza sa aiba maine, 14 februarie, un meci extrem de important cu Miskolci. In acest moment, dupa cum considera si presedintele clubului de hochei, Emilian Cernica, trei echipe au ajuns sa se bata pentru locurile trei si patru din clasament care asigura intrarea in plaoff-ul Ligii MOL. Acestea sint Corona, Miercurea Ciuc si Miskolc. Asadar, orice meci direct intre aceste echipe este capital.

Antrenorul Kari Rauhanen crede ca trebuie cistigate cele doua meciuri de acasa, care urmeaza, pentru a fi sigur ca elevii sai vor merge mai departe in play off. Finlandezul e optimist, mai ales datorita faptului ca echipa va juca in fata propriilor suporteri, care au dovedit, pina acum, ca pot fi jucatorul in plus pe gheata, in defavoarea adversarilor.

Ivan Dornic
Despre meciurile care urmeaza si despre nivelul jocurilor si echipelor din Liga MOL a vorbit si nou-venitul Ivan Dornic. Vorbind intr-o engleza impecabila, slovacul spune ca s-a acomodat bine la Corona si ca ii plac toate conditiile gasite la club. A fost surprins sa constate ca toti jucatorii vorbesc engleza, lucru pe care nu l-a mai intilnit la vreunul din cluburile la care a mai jucat pina acum.

In meciul de maine, Corona are toti jucatorii apti de joc. Adversara ei, Miskolci se pare ca poate trimite pe gheata, la fel, toti jucatorii sai importanti, ceea ce face ca partida sa se anunte foarte disputata, sau cum spune Kari Rauhanen: "it's open war now!"

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!