Se face cautarea...
21 ianuarie 2014
marți, ianuarie 21, 2014

Victorie spectaculoasa! Corona Wolves Brasov - Miskolci Jegesmedvék 6:3 (3:0, 1:1, 2:2)


Corona Wolves este in crestere de forma, desi, in mare parte, jucatorii ei trec printr-o perioada in care au probleme de sanatate sau sint accidentati. Ieri, antrenorul Kari Rauhanen a trebuit sa gindeasca cum sa construiasca liniile de joc in conditiile in care jumatate dintre jucatori erau raciti, cu febra si o dispozitie fizica nu tocmai grozava. Finlandezul a fost surprins de elevii sai care, in meciul de aseara, cu Miskolci, au zburdat pe gheata in prima repriza, cind au inscris atitea goluri cite marcau, nu cu mult timp in urma, intr-un meci intreg: 3-0. "Nu stiu de unde au gasit atita energie!", spunea Rauhanen la conferinta de presa de dupa meci. "Uneori, spiritul echipei e incredibil!", a mai adaugat finlandezul. Totusi, Hietamaki nu a rezistat sa joace decit o repriza, din cauza gripei, dupa care a iesit din joc.

In celelalte doua reprize, situatia s-a mai echilibrat pe gheata. Ritmul de joc s-a pastrat destul de intens, cu contra-atacuri reciproce, care au creat spectaculozitate. In ultima repriza s-au inscris patru goluri in cinci minute. Cite doua de fiecare echipa. Desi au patinat mult, au pasat precis si au combinat bine pe tot parcursul partidei, lupii au mai si gresit. Au luat goluri pe eliminari, cind nu au putut sa faca fata adversarilor, in inferioritate numerica, pe teren.

Urmeaza o pauza de zece zile, cind toti jucatorii au timp sa se recupereze, in primul rand, din punct de vedere al sanatatii. Dupa victoria in deplasare de la Ciuc si cea de acasa impotriva lui Miskolci, moralul echipei e bun. Si locul trei din clasament poate sa dea incredere lupilor in lupta pentru accederea in playoff-ul Ligii MOL. Brasovenii trebuie sa cistige toate meciurile de acasa si sa mai adune cit mai multe posibil din ultimile trei partide din sezon, care vor fi toate in deplasare.

La meciul de aseara a asistat, din tribuna, si Josh Bonar care s-a bucurat, la final, de victoria fostilor sai colegi. Canadianului i s-a reziliat contractul cu Corona Wolves, in urma cu o saptamina, si urmeaza sa paraseasca Brasovul.

Statisticile partidei dintre Corona Wolves si Miskolci pot fi consultate aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!