Se face cautarea...
30 decembrie 2013
luni, decembrie 30, 2013

Lupii au invins liderul Ligii MOL - Corona Wolves Brasov - Nove Zamky 4-2 (0-0; 2-0; 2-2)



Corona Wolves a jucat acasa pentru prima data cu noul antrenor, finlandezul Kari Rauhanen, dar si cu un proaspat jucator venit la Brasov, suedezul Johan Ceder (vezi CV-ul lui). Meciul a fost de bun augur pentru cei doi, intrucit lupii l-au batut chiar pe liderul Ligii MOL, Nove Zamky, care acum isi vede amenintata pozitia de frunte din clasament.

Jucatorul suedez, in virsta de 23 de ani, a venit din liga a doua norvegiana, unde s-a remarcat ca un bun execuntant de pase decisive de gol, fapt pe care l-a dovedit si in primul meci jucat la Corona, el fiind co-autor la golul trei, marcat de lupi in poarta slovacilor de la Nove Zamky. Deocamdata, el se afla in probe la Brasov, iar daca va confirma asteptarile si in meciul de azi cu UTE, are mari sanse sa semneze un contract cu clubul brasovean.

Prima repriza a meciului de aseara a fost echilibrata si s-a incheiat fara nici un gol marcat. In a doua repriza, hocheistii brasoveni au reusit doua goluri, in doua minute, prin Hietamaki si Peter Robert. In ultima repriza, slovacii au vrut sa demonstreze ca inca sint lideriul ligii si au egalat situatia pe tabela, in primele sapte minute. Spre finalul meciului, in timp ce un slovac primise 2+2 minute de penalizare, Saluga a adus lupii in avantaj, marcind din pasa noului venit in echipa, suedezul Ceder.

Nove Zamky a fortat egalarea in ultimile minute de joc, apelind si la scoaterea portarului de pe gheata. Brasovenii au pornit un atac spre poarta goala iar Saluga a fost faultat inainte sa suteze spre plasa. Cu toate ca pucul a trecut pe linga poarta, arbitrul a acordat gol, intrucit asa prevede regulamentul in astfel de situatii (denumit "awarded goal", in NHL).

Astfel, lupii au incheiat partida cu 4-2 si au ramas pe acelasi loc in clasament. Rezultatul surprinzator obtinut de UTE in fata celor de la Ciuc (1-4), le consolideaza pozitia brasovenilor pe locul patru, dar ii si pune in garda pe acestia, in meciul din aceasta seara, cind ei insisi trebuie sa infrunte echipa maghiara. In ultima perioada UTE s-a lasat greu invinsa iar aseara a reusit sa cistige 3 puncte la Ciuc, adica tot atitea cite adunase in primele 32 de meciuri din actualul sezon al Ligii MOL.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!