Se face cautarea...
31 decembrie 2013
marți, decembrie 31, 2013

An incheiat cu trei victorii consecutive - Corona Wolves Brasov - UTE 2:1 (1:1, 0:0, 1:0)


Corona Wolves a incheiat anul 2013 cu o victorie. Defapt, cu un sir de trei victorii consecutive, obtinute sub comanda noului antrenor Kari Rauhanen. Finlandezul gindeste foarte pragmatic si e multumit chiar si cu un scor de doar 2-1, precum cel din partida, de aseara, cu Ujpesti. De remarcat ca si celalalt finlandez din echipa, jucatorul Hietamaki a marcat in ultimile trei partide, si nu orice fel de goluri!

Meciul cu UTE a fost inceput in forta de lupii brasoveni. Drept rezultat, primul gol a si venit repede, in minutul 5, cind Molnar Zsolt a inscris printr-o actiune personala. Bucuria nu a durat mult, pentru ca, dupa citeva minute, maghiarii au egalat intr-o faza in care pucul a fost deviat de crosa unui jucator de la Corona. Pina la finalul meciului, cele doua echipe s-au straduit sa marcheze, dar pucul nu a vrut sa intre in nici una dintre plase.

Suporterii brasoveni si-au incurajat favoritii pina la final, sperind intr-o victorie, chiar si in ultimul minut, pentru ca lupii au dovedit ca sint capabili sa decida un meci in limita extrema de timp. Si asa s-a si intimplat. In ultimile doua minute ale partidei, arbitrii au oprit un contraatac al lupilor, imediat ce au surprins echipa adversa cu un jucator in plus pe gheata. Drept sanctiune, UTE a trebuit sa joace 2 minute in inferioritate numerica.

Brasovenii au reusit sa inscrie in ultima secunda de power-play, printr-o excelenta executie a lui Hietamaki. La un sut spre poarta al lui Pysarenko, finlandezul a deviat pucul, cu crosa, pe care l-a strecurat printre picioarele portarului de la Ujpesti. Asta s-a intimplat cu 11 secunde inainte de fluierul de final al partidei. In timpul ramas, maghiarii n-au mai avut timp de nimic.

Dupa rezultatele de aseara din Liga MOL, brasovenii au urcat un loc in clasament, situindu-se acum pe pozitia a treia. Corona Wolves se afla foarte aproape de Nove Zamky si Dab Docler, echipe cu care va juca, la ele acasa, in urmatoarea deplasare din Ungaria si Slovacia (deplasare in care Corona va mai juca si cu Ferencvaros).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!