Se face cautarea...
4 decembrie 2013
miercuri, decembrie 04, 2013

Inaugurarea tronsonului 3 al ocolitoarei Brasovului

Brasovul are acum 6 km de autostrada. E vorba de tronsonul 3 al variantei ocolitoare a Brasovului (linia verde pe harta de mai jos), care a fost inaugurat in 4 decembrie 2013. Are cite doua benzi pe sens si configuratie de autostrada. Cu acest nou tronson, masinile care vin dinspre Bucuresti, pe DN1, pot sa nu mai intre in municipiul Brasov, ci sa-l ocoleasca, indiferent in ce directie vor sa mearga. De la podul de la Darste, masinile pot intra pe ocolitoarea mica a orasului (linia neagra pe harta), dupa citiva kilometri parcursi pe DN11, intra pe tronsonul 2 al ocolitoarei (linia albastra pe harta), care duce catre DN13, si mai departe se intra pe tronsonul 3 care duce catre DN1, de unde se poate circula catre Sibiu.

Tot din DN1 se poate intra pe strada Ioan Clopotel, renovata si largita, pentru a se ajunge pe DN73, care duce catre Bran si Campulung. Tronsonul 2 al ocolitoarei are deocamdata doua benzi, insa CNADR are in plan largirea lui la 4 benzi. Tronsonul 1, care face legatura intre ocolitoarea mica si DN11, e doar pe jumatate gata, deoarece firma care a inceput sa-l construiasca a intrat in insolventa. CNADR spera ca lucrarile sa fie reluate curind si aici.


Puteti vedea in videoclipul de mai jos cum arata noul tronson al ocolitoarei, cu configuratie de autostrada. Filmarea este dinspre DN1 catre DN13.

1 comentarii:

  1. Ce gluma , autostrada!
    Autostrazile nu au sensuri giratorii , au benzi de urgenta si limita de viteza maxima 130 km/h.

    RăspundețiȘtergere

 
Back to top!