Se face cautarea...
5 decembrie 2013
joi, decembrie 05, 2013

Calculatoare noi, de ultima generatie, la Colegiul de Informatica, pe masura performantelor elevilor

"Mos Nicolae" a facut o bucurie elevilor de la Colegiul Naţional de Informatică „Grigore Moisil" Braşov, carora le-a adus in dar calculatoare performante, cu softuri de ultima versiune instalate. Consiliul Judetean a alocat in acest an 40.000 de euro pentru un proiect de dotare a colegiului cu tehnica de ultima generatie.

Hotarirea a fost determinata de rezultatele de exceptie ale elevilor informaticieni, care, an de an, se intorc cu premii de la concursuri de profil organizate in SUA. Deocamdata, colegiul a primit, azi, 25 de calculatoare, 2 imprimante si 2 videoproiectoare. Aceasta este doar o prima transa, vor veni si altele, in viitorul apropiat, intrucit proiectul prevede dotarea cu un total de 65 de calculatoare, pentru cele 5 laboratoare de informatica ale colegiului.

Noile dotari chiar erau necesare, deoarece calculatoarele vechi erau depasite moral, se bloacau in timpul functionarii si aveau instalate sisteme de operare incompatibile cu actualele cerinte de la examenele de competente digitale.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!