Se face cautarea...
12 decembrie 2013
joi, decembrie 12, 2013

Controlorii RAT vor fi recunoscuti, de acum, dupa uniforma

Incepând de astăzi, angajaţii Serviciului Control al RAT Brasov, vor fi rapid identificati in autobuze si troleibuze, pentru ca vor purta uniforme de lucru în timpul desfăşurării activităţii. Controlorii sunt îmbrăcaţi în haine de culoare albastră, cu însemnele Regiei şi au ecusoane uşor lizibile, care conţin datele de identificare şi fotografia angajatului. In ultimele trei săptămâni, aceşti angajaţi au parcurs un program de training ce a vizat creşterea calităţii activităţii desfăşurate în relaţia cu toţi călătorii.

Directorul general al RAT Braşov, ing. Cristian Radu, spune ca Regia vrea sa dea un semnal clar de schimbare în privinţa acestei componente a activităţii Regiei. Preocuparea echipei manageriale nu este aceea de a creşte numărul de persoane amendate, ci mărirea numărului celor care validează bilete de călătorie. Accentul se va pune pe prevenţiei. "Schimbăm astfel şi percepţia călătorilor despre această activitate: nu urmărim pe nimeni, ci vrem doar ca toată lumea să-şi respecte obligaţiile, în primul rând cele către comunitatea braşoveană." , spune directorul general al regiei.

In urmă cu două luni, angajaţii Serviciului Control li s-au dat şi sarcini ce vizează monitorizarea serviciului comunitar de transport, respectiv modul în care arată adăposturile pentru călători, existenţa şi aspectul graficelor de circulaţie din staţii, echiparea conducătorilor auto, curăţenia interioară şi exterioară a autobuzelor şi troleibuzelor. Trebuie precizat faptul că, în aceste două luni, a scăzut considerabil numărul de sesizări pe care călătorii le-au transmis către RAT Braşov prin diferite căi de comunicare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!