Se face cautarea...
10 septembrie 2013
marți, septembrie 10, 2013

Corona Wolves - Dab Docler 2-3 / La un pas de victorie!



In meciul cu Dab Docler, lupii de la Corona au dat o cu totul alta fata echipei, dupa jocul nesatisfacator prestat impotriva celor de la Ujpesti, cu o zi in urma. De data aceasta, brasovenii au jucat pe placul tuturor, insa au ratat victoria in prelungirile partidei. 

Desi au fost condusi cu 2-0, ei au reusit sa revina si sa egaleze, un fapt apreciabil, dat fiind ca aveau ca adversara campioana sezonului trecut din Liga MOL. Lupii galben albastrii au dovedit determinare, pofta de joc si o buna conditie fizica. In repriza a treia, cind au si egalat, au fost net superiori adversarilor. In prelungiri, Dab Docler a reusit un gol norocos si a cistigat partida.

Corona a fost sustinuta de public pe tot parcursul meciului. Arbitrii au dezavantajat hocheistii brasoveni in multe randuri, lucru care i-a nemultumit pe suporteri. Si antrenorul Greg Lindqvist s-a aratat surprins de unele decizii ale arbitrilor.

Cu toate ca au pierdut pe gheata, jucatorii brasoveni au cistigat aprecierea suporterilor din tribune care la finalul meciului i-au aplaudat si aclamat minute in sir.

Marcatori Corona Wolves:
Zsombor Antal (min 39'27"), Juhamatti Hietamäki (min 42'29")

Marcatori Dab Docler:
Balázs Ladányi (min 12'50"), Balázs Ladányi (min 34'37"), Balázs Somogyi (61'38")

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!