Se face cautarea...
24 august 2013
sâmbătă, august 24, 2013

Tineri fotbalisti premiati de primarul Brasovului si ambasadorul Austriei



Copiii de la ASC Corona care au participat cu succes la turneul european de fotbal din localitatea austriaca Gaflenz au fost premiati de primarul Brasovului, George Scripcaru, si de ambasadorul Austriei la Bucuresti, Michael Schwarzinger. 

Tinerii fotbalisti au jucat la trei categorii de varsta. Echipa celor nascuti in anul 1998 s-a plasat pe locul 8, echipa celor nascuti in 2000 a cucerit bronzul iar cea a copiiilor nascuti in 2002 a castigat locul 1. Echipele Coronei au infruntat o parte din adversare venite din tari cu fotbal puternic precum Germania, Polonia, Austria sau Cehia.

Participarea micilor fotbalisti la turneul european s-a facut la invitatia ambasadorului austriac la Bucuresti. Scopul competitiei nu este unul doar sportiv, ci si unul in care se pune mare accent pe concepte europene importante, cum ar fi toleranta, fair play-ul si relatiile dintre tari. 

Deplasarea copiiilor in Austria si premierea lor au fost sustinute de Forumul German Brasov si o serie de sponsori brasoveni.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!