Se face cautarea...
8 decembrie 2016
joi, decembrie 08, 2016

Partii deschise in Poiana Brasov. Peisaje de vis in masivul Postavarul

Azi, 8 decembrie, au fost deschise aproape toate partiile din Poiana Brasov. Starea lor este foarte bună, stratul de zăpadă în partea superioară depășește un metru, iar în părțile inferioare este între 50 și 70 cm. Zăpada a fost produsă în cea mai mare parte de echipamentele de înzăpezire, este zăpadă artificială și având în vedere că temperatura medie este acum între -5 și -10 grade Celsius, instalațiile de zăpadă artificială vor funcționa și zilele viitoare. Până acum s-au utilizat 80.000 mc de apă, care au fost transformati in zapada de 120 de lăncii pulverizatoare și 24 de tunuri de zăpadă. In următoarea perioadă vor mai veni încă cinci tunuri.

Statia de telegondola din partea superioara a muntelui Postavarul. Punct de plecare pe partia Drumul Rosu. - Spherical Image - RICOH THETA


Având în vedere prognoza meteo, administratorii domeniului schiabil estimeaza că va fi un sezon de schi bun, care ar putea să dureze până la sfârșitul lunii martie. Se poate schia pe următoarele pârtii: Lupului, partea superioară, Kantzel, Sulinar și Drumul Roșu, până la bază, Bradului și Stadionului. Deocamdată rămân închise pârtiile Ruia, Subteleferic-zona inferioară și Lupului-zona inferioară. Pe pârtia Bradul va funcționa și instalația de nocturnă, astfel că turiștii se pot bucura des schi și după lăsarea întunericului. De astăzi au fost puse în funcțiune și instalațiile pe cablu dedicate sezonului de iarnă: telegondola, telescaun Ruia și teleschiurile Bradul și Stadionului. Vezi care sint tarifele la transportul pe cablu.

Telegondola din masivul Postavarul, Poiana Brasov - Spherical Image - RICOH THETA


Cabana Postavaru, Poiana Brasov - Spherical Image - RICOH THETA


Masivul Postavarul, zona in apropierea partiilor Lupului si Drumul Rosu - Spherical Image - RICOH THETA


Și pârtia de săniuș este funcțională și, dacă condițiile meteo vor permite, în perioada următoare vor fi deschise și pistele de tubing.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!