Se face cautarea...
28 august 2016
duminică, august 28, 2016

Festivalul international de reconstituire istorica Brasov 1916, in fotografii sferice


Muzeul Județean de Istorie Brașov, in colaborare cu asociații de reenactori din Romania, Marea Britanie, Cehia si Austria a organizat, in zilele de 27 si 28 august 2016, cel mai important festival de reconstituire istorică din România dedicat Primului Război Mondial: Festivalul internațional de reconstituire istorică Brașov 1916. Intrarea României în Primul Război Mondial. Membrii asociațiilor au ilustrat pe viu armata română, armata germană și armata austro-ungară, realizind prezentări de armament și uniforme militare specifice Primului Război Mondial, scene de viață cazonă, revista de front, scene de instrucție de front etc.

Vezi foto sferica


Vezi foto sferica


Vezi foto sferica

Clic pe foto si trage stinga-dreapta, sus-jos. Poti viziona si localiza pe o harta mai multe fotografii sferice accesind: 360.webtvbrasov.ro. Pentru a viziona fotografia la dimensiunea originala, executa clic pe logo-ul de pe fotografie.

Mai jos puteti viziona defilarea reenactorilor participanti la internațional de reconstituire istorică Brașov 1916 alaturi de militarii brasoveni care au participat la o ceremonie de comemorare a centenarului Marelui Razboi. Defilarea e filmata in format 360°. Puteti face clic pe imagine si sa trageti stinga-dreapta pentru a vedea totul, de jur-imprejur.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!