Se face cautarea...
22 iunie 2016
miercuri, iunie 22, 2016

350.000 de vizitatori la Dino Parc Rasnov, în primul an de la deschidere

Dupa primul an de existenta, Dino Parc a atins cifra de 350.000 de vizitatori, fapt ce a dus si la creșterea numărului de turiști în zona Râșnov cu aproximativ 50%, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. “Suntem încântați de faptul că atât de mulți oameni au venit să viziteze parcul într-un singur an și că o parte dintre ei au decis să rămână în Râșnov. Acest lucru a însemnat, pe lângă creșterea semnificativă a numărului de turiști din zonă, și dezvoltarea economiei locale și a infrastructurii turistice. Ceea ce ne bucură și mai tare este că am reușit să obținem sprijinul comunității academice, iar această colaborare ne-a permis să le arătăm vizitatorilor noștri fosile unicat ale unor dinozauri găsiți pe teritoriul României”, a declarat Adrian Apostu, managerul Dino Parc.

De la deschidere, Dino Parc Râșnov a organizat 3 expoziții științifice unicat în cadrul cărora a pus gratuit la dispoziția vizitatorilor scheletul dinozaurului “Balaurul Bondoc” (singurul de acestfel din lume), scheletul aproape intact al unui mastodont (singurul complet în proporție de 85% din lume) și o expoziție de roci și fosile inedite descoperite în zona munților Carpați. “Pentru că interesul pe care oamenii îl manifestă față de parc este atât de mare, încercăm să aducem mereu lucruri noi, interesante și educative. De aceea, reinvestim o bună parte dintre venituri pentru a dezvolta în permanență parcul, atât la nivel interactiv, cât și la nivel științific”, a adăugat Adrian Apostu.

Dino ParcRâșnov este o zonă de agrement și un muzeu în aer liber, situat pe Strada Cetății, în apropiere de Cetatea Râșnov. Pe lângă un traseu cu 46 de dinozauri în mărime naturală, parcul dispune de locuri de joacă pentru copii, căsuțe în arbori, un cinematograf 9D și multe alte zone interactive. Prețul unui bilet este de 28 de lei pentru un adult și de 22 de lei pentru copii. Micutii cu vârsta sub 3 ani au acces gratuit.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!