Se face cautarea...
24 aprilie 2015
vineri, aprilie 24, 2015

Google Traffic iti arata acum pe harta cum se circula si in Brasov



Probabil ca ati auzit de serviciul Live Traffic pe care il ofera Google Maps, care va arata pe harta pe ce strazi puteti circula cu masina mai lejer sau ce artere sa evitati, pentru a nu va enerva si a nu pierde timp din cauza aglomeratiei. Daca, in ultimii ani, in Romania, acest serviciu oferea date despre circulatia rutiera mai mult din Bucuresti si de pe autostrazile A1, A2 si A3, acum puteti vedea cum e traficul si in Brasov. Mai sus aveti harta Google cu starea traficului in Brasov, in acest moment. Puteti vedea situatia traficului si pe pagina Google Maps, selectind in meniul din dreapta sus optiunea "Informatii din trafic".

Culorile indica starea traficului astfel:
Verde: se circulă bine, lejer
Portocaliu: aşa şi-aşa
Roşu inchis: se circulă foarte încet si pierdeti timp

Daca mariti harta, veti vedea ca puteti afla starea traficului cam pe toata lungimea DN1 intre Brasov si Bucuresti, pe mare parte din DN13 din judetul Brasov si pe DN73 pina pe la Moeciu si putin in zona Fundata.

Valorile de trafic sint analizate si evidentiate pe harta prin urmarirea smartphone-urilor soferilor care au GPS-ul sau "Location tracking" in Android activate sau "My Location" in Google Maps. Chiar si dumneavoastra puteti ajuta Google sa stabileasca starea traficului daca aveti activate acele unelte de localizare pe telefon, tableta sau pe alte gadget-uri conectate la internet.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!