Se face cautarea...
18 februarie 2015
miercuri, februarie 18, 2015

Saptamana Psi pentru parinti

Cum dialoghezi cu sugarul folosindu-te de limbajul trupului? Cum afli de ce copilul te minte? Si cum il ajuti pe scolarul care fuge de la ore sau pe adolescentul care si-a pierdut busola? Afla cum sa fii un parinte eficient si de incredere de la psihologii si psihoterapeutii invitati la Saptamana Psi pentru parinti, eveniment organizat in sase orase din tara in saptamana 23 februarie - 1 martie.

Participa la atelierele organizate de Editura Trei si Librariile Carturesti, ca sa afli limbajul secret al jocurilor, cum sa plasmuiesti povesti vindecatoare si, mai ales, ce ai de facut tu insuti, ca parinte, pentru a te maturiza odata cu odrasla ta, pentru a fi mai disponibil si pentru a intari legaturile cu cei mici.

Majoritatea atelierelor din cadrul Saptamanii Psi pentru Parinti vor incepe de la orele 18.30, iar intrarea va fi libera. Evenimentul este organizat de Editura Trei si reteaua Librariilor Carturesti din Bucuresti (Verona), Cluj-Napoca (Iulius Mall), Timisoara (Mercy), Iasi (Palas), Brasov si Constanta. In perioada 23 februarie - 1 martie, cartile de parenting si psihologie a copilului publicate de Editura Trei vor beneficia de o reducere de 25% in toate librariile Carturesti. 


PROGRAM BRASOV - Libraria Carturesti 

1. Denumirea evenimentului: Mami, mi-e frica! Cand este frica sanatoasa si cand trebuie sa intervenim?
Invitat: Laura Teodora David
Data : 24 februarie (marti) - ora 18.30

2. Denumirea evenimentului: Cum sa fiu un parinte eficient.
Invitat: Ramona Henter
Data : 25 februarie (miercuri) - ora 18.30

3. Denumirea evenimentului: Emotionalitate negativa, temperament si inadaptare scolara.
Invitat: Aurel Ion Clinciu
Data : 26 februarie (joi) - ora 18.30

4. Denumirea evenimentului: Cum sa fim parinti imperfecti, liberi si fericiti.
Invitat: Delia Dascalu
Data : 27 februarie (vineri) - ora 18.30

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!