Se face cautarea...
7 decembrie 2014
duminică, decembrie 07, 2014

Dinozauri in parcul lui Mos Craciun, la Rasnov

Turistii care vor veni in aceasta luna la Rasnov vor avea parte de o surpriza, cind vor vizita parcul lui Mos Craciun din centrul orasului. Printre brazii impodobiti cu globuri, beteala si globulete vor intilni si un grup de dinozauri. Cel mai mare dintre ei este un T- Rex.
Desi este o replica fidela a unuia dintre cei mai puternici pradatori cunoscuti intre uriasele animale disparute in urma cu zeci de milioane de ani in urma, exemplarul ii atrage pe copii, care nu prea se lasa speriati de coltii acestuia. Alaturi de acesta mai sint si alte citeva exponate de talie mai mica, toate inconjurate de un gard.
Toata lumea isi doreste sa se fotografieze cu T-Rex-ul, insa copii isi doresc mai mult o poza cu Mos Craciun, pe care il pot intilni in cabanuta lui, linga un semineu si un brad impodobit. Spiridusii care il ajuta pe mosul fac fotografii pe care le posteaza pe o pagina de Facebook speciala (vezi aici). Toate aceste personaje pot fi vizitate pina in ajunul Craciunului, adica pina in 24 decembrie.


Dinozaurii au fost adusi din parcul tematic care se construieste in padurea de linga Cetatea Taraneasca. Ei vor sa le aminteasca turistilor ca de la anul, din 4 aprilie, Dinoparc-ul va fi deschis pentru toti cei care vor sa-i viziteze.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!