Se face cautarea...
6 noiembrie 2014
joi, noiembrie 06, 2014

Spitalul Judetean Brasov face angajari

Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov (SCJUBv) organizează concursul de ocupare a posturilor vacante (în perioada 08 –10 decembrie) pentru următoarele posturi:
-6 posturi vacante de asistent medical medicină generală la următoarele secții:UPU-SMURD, Oncologie, Urologie, Bloc Operator, Compartiment Dietetică.
-6 posturi vacante de infirmieră la: Secția clinică Cardiologie II, Anestezie Terapie Intensivă, Ortopedie, Compartiment Alergologie și Imunologie, Medicină Internă Tractorul;
-2 posturi vacante de îngrijitoare la: Compartiment Recuperare Astra (Baza de tratament) și Ambulatoriu Sportivi;
-1 post brancardier la UPU-SMURD.

Desfășurarea concursului se realizează după următorul calendar: 31 octombrie– 13 noiembrie (ora 15.00), depunerea dosarelor de concurs;8 decembrie (ora 10:00), test grilă (etajul al VI-lea, sediul central);10 decembrie,interviu și anunțarea rezultatelor (etajul I, sediul central).

Condiții specifice pentru ocuparea posturilor

Pentru posturile de asistent medical în specialitatea medicină generală: un an vechime în specialitate;diplomă de bacalaureat; diplomă de școală sanitară postliceală sau echivalentă/certificat de absolvire/diplomă de licență în specialitate;autorizație de liberă practică, vizată pe anul 2014;competențe de utilizare a calculatorului și operare WORD, Excel etc.

Pentru posturile de personal auxiliar: școală generală (certificat de absolvire);diplomă de absolvire a cursului de infirmiere organizat de OAMGMAMR/MMFPS (pentru infirmieri). În cazul în care nu posedă diplomă, persoanele care vor ocupa posturile de infirmieră sunt obligate să urmeze cursul de infirmiere în termen de 6 luni de la data angajării.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!