Se face cautarea...
3 septembrie 2014
miercuri, septembrie 03, 2014

RAT suplimenteaza masinile pentru participantii la Oktoberfest

Organizatorii Oktoberfest au facut deja apel la brasovenii care vor sa vina la festival sa lase masinile acasa pentru a se distra linistiti cu o bere pe masa. Avind in vedere ca se asteapta si un aflux foarte mare de vizitatori catre cortul de pe Arena Liceului Sportiv, chiar si gasirea unui loc de parcare in zona va fi o problema importanta.

In acest sens, conducerea Regiei Autonome de Transport (R.A.T.) Braşov vine in intimpinarea acestei idei si a decis suplimentarea capacităţii de transport de călători spre şi de la zona de desfăşurare a Oktoberfest-ului. Astfel, în zilele de 5, 6, 7, 12, 13 şi 14 septembrie a.c., R.A.T. Braşov va suplimenta numărul de autobuze care deservesc liniile 51 (Gară – Pe Tocile) şi 52 (Saturn – Pe Tocile), rezultând un număr mai mare de curse spre şi dinspre locul de desfăşurare a festivalului.

Orarele speciale de circulaţie pentru liniile şi zilele menţionate vor fi afişate în toate staţiile de pe cele două trasee, precum şi pe portalul www.ratbv.ro, în secţiunea „Trasee şi orare”. Afişele vor purta menţiunea „Valabil în zilele de 5, 6, 7, 12, 13 şi 14 septembrie 2014”.

"Ne continuăm în acest fel demersurile prin care sprijinim organizarea de evenimente relevante pentru imaginea Braşovului. Menţionez faptul că suntem pregătiţi să răspundem prompt cererilor suplimentare de transport în comun ce se pot înregistra pe perioada desfăşurării evenimentului, oferind astfel participanţilor posibilitatea să se deplaseze în oraş chiar şi după ce au consumat produsele tradiţionale ale festivalului", precizeaza directorul general al R.A.T. Braşov, ing. Cristian Radu.

Despre care sint noutatile acestei editii ale Oktoberfest dar si despre programul zilelor de festival puteti citi mai multe facind CLIC AICI.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!