Se face cautarea...
4 martie 2014
marți, martie 04, 2014

"Lupii" brasoveni au doborit "Taurul de otel" si joaca acum in finala Ligii MOL


Dupa un meci de pastrat intr-o colectie video, Corona Wolves Brasov a invins, din nou, cu 2-1, pe Dab Docler (Dunaújvárosi Acélbikáink), adunind trei victorii in fata echipei maghiare, in semifinala Ligii MOL. Conform regulii "trei din cinci", lupii brasoveni au cistigat la scorul general si vor juca in finala competitiei, reusind o performanta deosebita pentru hocheiul romanesc.

Hocheistii brasoveni au inceput intr-un mod nefericit meciul de aseara, la fel ca si cu o zi inainte, permitindu-le maghiarilor sa preia conducerea pe tabela de marcaj cu 1-0. Golul primit in prima repriza nu i-a descurajat pe jucatori si nici pe suporterii care au umplut la refuz patinoarul Olimpic din Brasov. Ca dovada, lupii au egalat chiar in aceeasi repriza (HIETAMAKI Juhamatti) si au punctat iar in a doua repriza (PÉTER Róbert).

Jucatorii celor doua echipe au dus o lupta apriga pina la finalul meciului, fortind sau dorind sa-si asigure victoria. Fanii Coronei au fost la inaltime si de data aceasta, impresionindu-l pe antrenorul Kari Rauhanen, care a marturisit dupa meci ca, in douazeci de ani de cariera in hochei, nu a mai vazut un asemenea public! Dupa victorie, jucatorii si spectatorii si-au manifestat bucuria calificarii minute in sir.

Acum, dupa ce au eliminat detinatoarea ultimilor doua titluri ale Ligii MOL, hocheistii si suporterii brasoveni pot spera la mai mult, si anume, cistigarea actualei editii a competitiei. Pentru asta, Corona va trebui sa obtina patru victorii din sapte meciuri in fata echipei slovace Nove Zamky. Brasovenii sint obligati sa obtina o victorie in deplasare pentru a atinge acest obiectiv, intrucit vor juca pe teren propriu doar trei partide.

Iata calendarul intilnirilor:

09.03.2014 HC Nové Zámky - ASC Corona Brasov
10.03.2014 HC Nové Zámky - ASC Corona Brasov
13.03.2014 ASC Corona Brasov - HC Nové Zámky
14.03.2014 ASC Corona Brasov - HC Nové Zámky
17.03.2014 HC Nové Zámky - ASC Corona Brasov
20.03.2014 ASC Corona Brasov - HC Nové Zámky
23.03.2014 HC Nové Zámky - ASC Corona Brasov

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!