Se face cautarea...
11 februarie 2014
marți, februarie 11, 2014

Oferte de joburi in Marea Britanie si Danemarca, pentru asistenti medicali si psihiatri

EURES Romania dispune de 65 de locuri de munca pentru persoanele care doresc sa lucreze in Marea Britatie sau Danemarca.

Meseriile pentru care sunt oferite cele 61 de locuri de munca din Marea Britanie sunt:
1. Asistent medical generalist – 50 locuri ( locuri pe perioada nedeterminata, norma intreaga), salariul oferit – 21.388 – 27.000 lire brut pe an; cunoasterea limbii engleze nivel mediu, minim 6 luni experienta, inregistrate in Colegiul profesional al moaselor si asistentilor medicali)
2. Asistent medical terapie intensiva – 10 locuri ( locuri pe perioada nedeterminata, norma intreaga), salariul oferit – 21.388 – 24.799 lire brut pe an; cunosterea limbii engleze in mod fluent, 2 ani experienta in terapie intensiva)
3. Asistent medical generalist – 1 loc ( loc pe perioada nedeterminata, norma intreaga), plata la numarul de ore lucrate conform prevederilor legale; cunoasterea limbii engleze in mod fluent; minim 6 luni experienta, inregistrate in Colegiul profesional al moaselor si asistentilor medicali)

Danemarca ofera 4 posturi de medici specialisti psihiatri. Se solicita medici cu specializare si experienta in domeniul respectiv, abilitati sociale si interpersonale, spirit de initiativa, munca in echipa. Cunoasterea limbii engleze sau germane foarte bine este o conditie esentiala pentru persoanele interesate de aceste posturi. Salarizarea se va realiza conform contractului colectiv in domeniu. Salariul estimativ de pornire este de 83.000 euro/an (in echivalent coronae daneze), plus suplimente.

Alte beneficii: cursuri gratuite de limba daneza in prima parte a contractului. Salariul este platit in aceasta perioada. Asistenta la gasirea unei locuinte, la indeplinirea formalitatilor necesare obtinerii autorizatiei daneze de practica pentru medic specialist, la gasirea unui loc de munca pentru partener, la gasirea si inscrierea copiilor la scoala.

Persoanele cu domiciliul in judetul Brasov, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Brasov, Strada Lunga, nr.1A, telefon 0268/416.879, int.102.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!