Se face cautarea...
21 noiembrie 2013
joi, noiembrie 21, 2013

webTVBrasov sustine actiunea Corona Wolves "De Sarbatori, daruieste un zambet!"

clic pe imagine pentru marire
Corona Wolves ii invita pe suporterii sai, si pe orice brasovean dornic sa faca o bucurie copiilor institutionalizati, sa vina, in 2 decembrie, ora 19.00, la Patinoarul Olimpic, cu cit de multe jucarii de plus pot, pentru a le dona in scop caritabil, intr-un mod mai putin obisnuit. La marcarea primului gol de catre brasoveni sau, daca Corona nu marcheaza in cele trei reprize, la finalul meciului, spectatorii vor arunca jucariile pe gheata, care vor fi apoi adunate si duse la case de copii din Brasov si imprejurimi.

 Anul trecut, la prima editie a actiunii "De Sarbatori, daruieste un zambet!", spectatorii au aruncat pe gheata nu mai putin de 2317 jucarii de plus, de toate marimile, care au fost adunate in 47 de saci.

Cadourile colectate vor fi duse si daruite de hocheisti copiiilor defavorizati. La editia precedenta, cei care au jucat rolul de Mos Craciun au fost Rawlyk , Hietamaki, Zsok si Peter Robert, care au fost insotiti de antrenorul Greg Lindqvist.

webTVBrasov sustine aceasta actiune si invita brasovenii, la data si ora precizata, sa vina si sa participe la acest eveniment caritabil, dar sa si incurajeze echipa Coronei Wolves care va juca cu puternica echipa maghiara Dab Docler.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!