Se face cautarea...
19 noiembrie 2013
marți, noiembrie 19, 2013

Regal de dans oferit de studentii laureati la Festivalul International de Dans de la Sibiu

Protagonista evenimentului de vineri, 22 noiembrie 2013, este trupa de dans modern şi contemporan “One Dream” a Casei de Cultură a Studenţilor Braşov, care a obtinut, recent, cel mai important trofeu internaţional al competiţiilor studenţeşti de dans - Trofeul Festivalului Internaţional de Dans din Sibiu. După un maraton de două zile de spectacole de dans, trofeul a fost cistigat de compania de dans modern şi contemporan ,,One Dream’’- condusă de coregraful Iolanda Popescu.

Pe lângă trofeu, braşovenii au mai obţinut şase premii importante: premiul pentru Cel mai bun Dansator a fost acordat Carlei Stoica, membră a formaţiei „One Dream” din Braşov. De altfel, si intreaga trupa a urcat pe podium la citeva sectiuni din concurs.

Spectacolul „Regalul Dansului 2013”, eveniment dedicat tuturor iubitorilor de dans, va aduce pe scenă, alaturi de „One Dream” si trupa „Microbis” - Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu şi trupa „One Way Crew” – Braşov, care vor aborda impreuna stilurile: jazz dance, contemporan, street dance, modern, latino, show-revue, tribal, prefigurând o seară de dans incendiară.

Spectacolul va avea loc la Sala Centrului Cultural Reduta, ora 18:30. Intrarea este libera.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!