Se face cautarea...
27 august 2013
marți, august 27, 2013

Piata Sfatului invadata de 4000 de pitici



Timp de o săptămână (26 august -- 1 septembrie), turiștii și brașovenii (si porumbeii... dupa cum puteti vedea in imagini!) care ajung în centrul orașului pot păși printre figurinele de lut, modelate manual, care înfățișează diferite fațete ale personalității umane.

Figurinele fac parte din colecția artistului Andrei Pandea Antonescu, denumită „Corul Inocenților", care conține, în total, 7000 de figurine unicat.

Expoziția evidențează diversitatea personalității umane și nevoia de înțelegere și afecțiune pe care o au cei care, printr-un dat al sorții, nu se înscriu în tiparele „normalității".

Cei care își doresc o figurină din cadrul expoziției pot cumpăra un bilet de tombolă, în valoare de 5 lei, iar la finalul fiecărei zile se va organiza o tragere la sorți, în urma căreia vor fi desemnați 10 câștigători. Fondurile obținute prin vânzarea biletelor de tombolă vor fi direcționate către HOSPICE Casa Speranței, cu scopul susținerii serviciilor oferite de fundație copiilor și adulților diagnosticați cu boli incurabile.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!