Se face cautarea...
18 iulie 2013
joi, iulie 18, 2013

fEstivalul de cArte si muzica - editia a 2-a, Brasov - 2013



fEstivalul de cArte si muzica de la Brasov este o manifestare culturala, ajunsa la a doua editie care reuneste, in aer liber, in atmosfera istorica din Piata Sfatului, cele mai importante edituri si case de discuri din tara si strainatate, pe o alee plina de imaginatie si cantec.

Asociatia Libris Cultural, initiatoarea si organizatoarea festivalului, a pregatit amintiri frumoase vizitatorilor: carti si cd-uri la preturi promotionale, lansari, intalniri cu scriitori si interpreti, seri magice, cu recitaluri memorabile si o duminica folclorica de exceptie.

In prima zi a manifestarii, filiala Brasov a Uniunii Scriitorilor si-a premiat membrii care s-au facut remarcati in anul 2012. Un stand special este dedicat unei expozitii cu lucrari ale artistei Luminita Gliga, pictorita care a devenit cunoscuta in multe tari ale lumii prin zecile de expozitii in care si-a expus tablourile.

In ziua de sambata (20.07) cei prezenti in Piata Sfatului vor avea parte de muzica folk si rock iar duminica (21.07) pe scena amenajata in acelasi loc vor evolua ansambluri de dansuri populare si numerosi interpreti de muzica populara.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!