Se face cautarea...
13 iulie 2013
sâmbătă, iulie 13, 2013

Conferinta de presa Richard Clayderman - Brasov 2013



Acest material contine inregistrarea video integrala, si needitata, a conferintei de presa sustinuta de Richard Clayderman in dupa amiaza zilei in care a sustinut primul concert la Brasov. Traducerea din si in franceza a fost asigurata de pianista brasoveana Alexandra Fits care va si cinta (impreuna cu Guido van de Meent) in deschiderea concertului renumitului artist francez.

Pe linga informatiile pe care le puteti afla din raspunsurile date de Clayderman la intrebarile jurnalistilor brasoveni, mai puteti afla ca celebrul pianist a solicitat ca in camerele de hotel inconjuratoare celei in care a fost cazat sa ramina libere cit timp va fi prezent la Brasov.

Printre alte cerinte s-au numarat si asigurarea de apa plata, sucuri naturale si meniuri vegetariene.

Pentru a cinta la un pian performant, organizatorii au fost nevoiti sa aduca unul de la reprezentanta Yamaha din Hamburg, pian la care au mai au mai cantat: Havasi, Dan Grigore cu Angela Gheorghiu, Valentin Gheorghiu, si care a fost folosit la toate manifestatiile din cadrul Fundatiei Principesa Margareta.

Sonorizarea concertului din Piata Sfatului este asigurata de un sistem de inalta performanta D&B Audiotechnik, cu o putere de 139 decibeli, fiind singurul sistem la acest nivel din Romania. Show-ul va fi transmis pe cele 2 ecrane de 4x3m, care vor fi amplasate in stanga si in dreapta scenei, iar pe ecrane vor rula imagini si materiale video HD, folosindu-se un car TV cu doar 3 camere, asa cum a indicat stafful tehnic al artistului.

Evenimentul este organizat de Brasov Music Fest si ProShow Music si co-finantat de Primaria Brasov.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!